5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını intizamlı kontroller ile denetlemek ve etüt etmek bileğerlidir.

Ekseri yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu evgin çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve dirim kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan dünyaarı çıkış esenlamanın semtı saf yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının kontrol altına düzenınması kolaylaşır ve daha bir araba dokunca vermesi önlenir.

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Müstacel çıkış bapsı ismi ile de aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biriyi bünyeda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Geniş olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, ansızın aşkın insanın süratlica çıkış yapabilmesi sinein yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve emeksiz olması valörına hasılat.

Başkaca Yangın Kapısının üzerinde kâin panik pas kilit sisteminin bile sorunsuz çtuzakıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

için yerleştirilen mekanizmanın sağlıklı çaldatmaışıp çaldatmaışmadığını periyodik kontroller ile takip etmek ve rastgele bir arızada giderilmesini temin etmek önemlidir.

Ürünlerimiz TSE Yangın kapısı istanbul fiyatı yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yüzıteselsül firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın anında zemine sağlıklı şekilde değirmek evetğu muhtevain, olası olan en endamsız sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini tedarik etmek amacıyla önlem düzenınmaktadır.

Emektar örgülarda ve yangın merdiveni vadiı sıkı olan binalarda kaçış merdiveni yapımına imkân vermektedir. 

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu gidiş uğruluk vakalarının önlenmesini esenlar.

Report this wiki page