yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

İnsanların yaşamını kurtarmayı hedefleyen firmalar tarafından güvenli ve nitelikli şekilde üretilmesi halinde önemli bir kârlevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın müşavirı kontrolünde yapım edilmelidir.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir ateş anında kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak strüktürda olmalıdır.

Yangın merdivenleri derece önemli olan öteki bir yapı ise yangın merdiveni kapısı şu demek oluyor ki (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi önem verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasarımı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sayesinde daha risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mütehassıs mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda olabildiğince alıngan davranışları sergilemektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yerı aralık opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik branş ile henüz kesif kullanma katkısızlanabilir.

Yangın merdivenlerinin kullanıma münasip şekilde boş bulundurulmasından, bina veya işyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında uyanıklık edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem nöbetlevinin yitirilmemesi karınin hem bile merdivenin sadece amacı yürekin kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Aynı zamanda kaçış yolu genişliği 180 cm’ den az olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve kamu binaları merdiven kapı genliği 120 cm’ den sınırlı gayrimümkün.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu hatır arakçılık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Son olarak, Dimak yangın baplarının, Kalite / Eder oranı değerlendirildiğinde, yangına dayanıklı kapı markaları listesinin başında mekân almış olduğundan emin olmanızı isteriz. Sebepleri diğer bir blog yazgımızda açıklayacağız.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Birşu denli firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve yaşama emniyetliğini dikkate yangın kapısı alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Contaları Arama Edin: Kapının veya çerçevenin etrafındaki şihandan contaları denetçi edin. Hasar izi olmadan dayanıklı olduklarından güvenli olmalısınız.

Yangın vakaları biraşkın mimarida en pıtrak karşılaşılan ve kritik tehlikelere tarik harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çhileışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması fakatçlanır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları sıkışık âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page